you can’t use up creativity.
the more you use, the more you have.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Bij iedere vraag die wij krijgen, doen we eerst onderzoek naar de ontwikkelingen  die in het desbetreffende vakgebied spelen. Of het gaat om een nieuwe winkel, restaurant, een woonhuis, een nieuwe huisstijl, we zoeken naar het kloppende verhaal, in wisselwerking met jou. Zodat jij jaren vooruit kunt met het ontwikkelde concept.

NEEM CONTACT OP

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van persoonlijke of bedrijfsmatige groei, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

LEER MEER OVER RIMPELS

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit authenticiteit van de klant. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op persoonlijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

MEER OVER ONZE WERKWIJZE
Interieuradvies bedrijven
Interieuradvies particulieren
Huisstijl
Trendwatching

Projecten.

Projectinrichting

Inrichting hostel

Dit interieur laat zien dat een gevoel van exclusiviteit en klasse overal gerealiseerd kan worden – ook in een hostel. Met rust en functionaliteit als thema wordt een comfortabele beleving voor de gasten gecreëerd.

BEKIJK HOSTEL

Particulier woonhuis

Slaapkamer in hotelsfeer

Het lukte Annet en Ron niet om een goede indeling te maken voor hun slaapkamer. Ze wilden een ‘hotelsfeer’ maar hoe dan? En Annet wilde heel graag een ‘wauw’ effect. Wij hebben hen een aantal keuzes voorgelegd, zoals verschillende indelingsmogelijkheden, een kleurenplan, ideëen voor vloerbedekking, etc.

MEER HIEROVER VOLGT!

Huisstijl Jachthaven

Van logo tot vlag en banner

De jachthaven Rio Molino zocht een logo voor hun jachthaven. Het moest een frisse stijl zijn met een link naar varen en water. Inmiddels hangen er vlaggen en banners, er zijn stickers, flyers en nog veel meer gemaakt om de jachthaven zichtbaar te maken.

riomolino.nl

Bekijk huisstijl

STUDIO RIMPELS

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.

NEEM CONTACT OP