Beeldverhalen

‘One image tells more than a thousand words’ Aristotle

In mijn trendverhalen zijn in het algemeen verschillende stadia herkenbaar: de intuïtieve associatieve start, het definiëren van uitingen op basis daarvan, en de eerste vertaling naar materialen en vormen. Deze uitkomst kan al op verschillende manieren worden toegepast: bijvoorbeeld als basis voor maatwerk van stijlonderzoek voor klanten. Bedrijfsmatig kan het een basis bieden voor een nieuw logo, het verzamelen van de eigen collectie, ontwerpen van producten etc.

I Groei: organisch, persoonlijk, leren

Dit uit zich bijvoorbeeld in: puzzelen met milieu-neutraal leven, werken meer verweven met thuis, volkstuin, vrijwilligerswerk dat verbindt met andere werelden

II Focus: verstilling, ritme, detail

Dit uit zich bijvoorbeeld als: leven met accent op kwaliteit, werken met geavanceerde mogelijkheden, lezen, wandelen, genieten van hoogwaardige techniek en van museum of klassiek concert.

III Doen: blij, gul, betrokken

Dit uit zich bijvoorbeeld in: anders benutten wat er al is, werken waar het uitkomt, sleutelen aan apparaten of ze combineren, experimenteren met zelf maken, bespelen van een instrument, volhouden.

Materiaal-Kleur-Vorm-Ruimte.

Een trendonderzoek voor jouw bedrijf kan je verder helpen. Hierdoor kun je besluiten nemen op basis van wat er ‘aan de hand is’. Je roept herkenning op! En zodoende verkoop je je product of dienst (nog) beter.

Wat kan ik voor jou betekenen op het gebied trendonderzoek? Bel of mail me, ik kom graag met je in contact!

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.