Beeldverhalen

‘One image tells more than a thousand words’ Aristotle

In mijn trendverhalen zijn in het algemeen verschillende stadia herkenbaar: de intuïtieve associatieve start, het definiëren van uitingen op basis daarvan en de eerste vertaling naar materialen en vormen. Deze uitkomst kan al op verschillende manieren worden toegepast: ook als basis voor maatwerk stijlonderzoek voor klanten naast het verzamelen van de eigen collectie.

De volgende 3 trendlijnen komen voort uit ‘wisselwerking’. Dit trendverhaal geeft vorm aan onze bijdrage in de zoektocht naar waarde voor iedere betrokkene bij wat wij doen en laten.

I Groei: organisch, persoonlijk, leren

Dit uit zich bijvoorbeeld in: puzzelen met milieu-neutraal leven, werken meer verweven met thuis, volkstuin, vrijwilligerswerk dat verbindt met andere werelden

II Focus: verstilling, ritme, detail

Dit uit zich bijvoorbeeld als: leven met accent op kwaliteit, werken met geavanceerde mogelijkheden, lezen, wandelen, genieten van hoogwaardige techniek en van museum of klassiek concert.

III Doen: blij, gul, betrokken

Dit uit zich bijvoorbeeld in: anders benutten wat er al is, werken waar het uitkomt, sleutelen aan apparaten of ze combineren, experimenteren met zelf maken, bespelen van een instrument, volhouden.

Materialen voor woonboerderij.

Voor een nieuw te bouwen woonboerderij gingen we op zoek naar de stijl die de nieuwe bewoners aanspreekt. Deze 3 compleet verschillende verzamelingen materialen en kleuren hielpen enorm om zicht te krijgen op de voorkeuren voor kleur, stijl en behoeften van het gezin. Hiermee konden we verder met moodboards maken waarmee offertes werden aangevraagd. Dit project is naar verwachting in maart 2022 afgerond.

Boerenromantiek – Landelijk romantisch, vergrijsde tinten, pastellen, verweerd hout

Herenboer – Zwart, wit, grijs, Design, Marmer, Rust, Tactiliteit

Boerenbont – Modern klassiek, warm, diepe kleuren, oude meesters, Delfts blauw

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

LEER MEER OVER RIMPELS

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

MEER OVER RIMPELS DIENSTEN
Interieuradvies bedrijven
Interieuradvies particulieren
Huisstijl
Trendwatching

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.

NEEM CONTACT OP