Projecten Bedrijven

you can’t use up creativity.
the more you use, the more you have.

Studio Rimpels is gespecialiseerd in het totaal-ontwerp van zakelijke cliënten vanuit een concept. Uit onderzoek komen de (nieuwe) behoeften en voorkeuren van klanten en medewerkers duidelijk naar voren. Deze behoeften worden vertaald naar een futureproof plan. Zo wordt uw huisstijl en/of interieur voor uw winkel, kantoor, showroom, hotel etc. futureproof.

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit. Het ontwerp zal daarop aansluiten zodat men in uw bedrijf een totaal-beleving ervaart. In de conceptontwikkeling zijn de 3 belangrijkste pijlers:

  • Identiteit – waar staat uw bedrijf voor?
  • Functionaliteit – wat moet er in de ruimte(s) worden gedaan?
  • Beleving – welk gevoel willen we overbrengen?

Ik ga graag voor u aan de slag! Bel vrijblijvend voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, of stuur een mailtje.

Kijk op de pagina Projecten en Huisstijl voor een aantal bedrijfsprojecten waar Studio Rimpels aan heeft meegewerkt.

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.