Projecten Bedrijven

you can’t use up creativity.
the more you use, the more you have.

Studio Rimpels is gespecialiseerd in het ontwerp van zakelijke interieurs vanuit een concept. Uit onderzoek komen de (nieuwe) behoeften en voorkeuren van klanten en medewerkers duidelijk naar voren. Deze behoeften worden vertaald naar een futureproof plan. Zo wordt het interieurconcept voor uw winkel, kantoor, showroom, hotel of andere bedrijfsruimte futureproof. Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en zal dan ook geheel in een eigen, passende stijl worden ingericht. In de conceptontwikkeling zijn de 3 belangrijkste pijlers:

  • Identiteit – waar staat uw bedrijf voor?
  • Functionaliteit – wat moet er in de ruimte(s) worden gedaan?
  • Beleving – welk gevoel willen we overbrengen?

Ik ga graag voor u aan de slag! Bel vrijblijvend voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, of stuur een mailtje.

NEEM CONTACT OP

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

LEER MEER OVER RIMPELS

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreƫerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

MEER OVER RIMPELS DIENSTEN

Projecten Bedrijven.

Projectinrichting

Inrichting hostel

Dit interieur laat zien dat een gevoel van exclusiviteit en klasse overal gerealiseerd kan worden – ook in een hostel. Met rust en functionaliteit als thema wordt een comfortabele beleving voor de gasten gecreĆ«erd. Via onderstaande knop kun je het hele project zien!

BEKIJK HOSTEL

Reorganiseren kantoor

Algehele update gedateerd kantoor

Dit kantoorproject is nog ‘in progress’, maar je kunt al enigszins zien hoe het wordt. Binnenkort kun je via onderstaande knop het hele project zien!

BINNENKORT MEER!

Concept bedrijf in slaapsystemen

Logo, huisstijl en winkelsfeer

Huisstijl Jachthaven

Van logo tot vlag en banner

De jachthaven Rio Molino zocht een logo voor hun jachthaven. Het moest een frisse stijl zijn met een link naar varen en water. Inmiddels hangen er vlaggen en banners, er zijn stickers, flyers en nog veel meer gemaakt om de jachthaven zichtbaar te maken.

riomolino.nl

BEKIJK HUISSTIJL

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.

NEEM CONTACT OP