Interieuradvies Particulieren

it’s not how big the house is,

it’s how happy the home is

Een goed ontwerp begint met het leren kennen van de bewoners. Hoe wordt er geleefd in de ruimte(s)? Wat zijn belangrijke aspecten van het huis? Is de wens een modern of juist een landelijk interieur? De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materialen en duurzaamheid worden natuurlijk meegenomen in het ontwerp. Daardoor blijft het concept jaren mooi en groeit het mee met uw veranderende behoeften. Of u nu louter een kleuradvies wilt, of een compleet indelings- en inrichtingsadvies plus offerteaanvragen, Studio Rimpels gaat altijd voor een resultaat dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Een eerste gesprek van anderhalf uur is altijd vrijblijvend.

Een compleet advies voor 1 ruimte is er al vanaf €395 incl BTW.

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

WERKWIJZE STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Home is the nicest word there is.

Laura Ingalls Wilder

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.