Interieuradvies Wonen

it’s not how big the house is,

it’s how happy the home is

Een goed ontwerp begint met het leren kennen van de bewoners. Hoe wordt er geleefd in de ruimte(s)? Wat zijn belangrijke aspecten van het huis? Is de wens een modern of juist een landelijk interieur? Ook wordt trendonderzoek meegenomen in het interieuradvies. Daardoor blijft het concept jaren mooi en groeit het mee met uw veranderende behoeften. Of u nu een kleuradvies voor de muren wil of een complete inrichting, Studio Rimpels gaat altijd voor een resultaat dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar u zich helemaal in thuis voelt.

Ik ben erg benieuwd naar uw wensen en vragen.

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Projecten Particulieren.

moodboard gezin stadscentrum

Advies grachtenhuis

Een gezin met 2 kinderen wilde hulp bij het bepalen van hun stijl. Hiervoor maakte ik, na een gesprek, moodboards. Binnenkort kun je deze via onderstaande button bekijken.

BINNENKORT MEER!

Particulier advies

Moodboard en advies appartement

De bewoner: ‘Tijdens de inrichting van een casco appartement, heb ik veel support ervaren van interieurstyliste Beppie Romeijn. Zij is creatief, prettig in de omgang, oplettend en doortastend. Bij de aanschaf van mijn keuken bleek Beppie ervaringsdeskundige; offertes doornemen en onderhandelen gaan haar goed af.’ Binnenkort kun je dit project via onderstaande button bekijken.

BINNENKORT MEER!

Particulier woonhuis

Slaapkamer in hotelsfeer

Het lukte Annet en Ron niet om een goede indeling te maken voor hun slaapkamer. Ze wilden een ‘hotelsfeer’ maar hoe dan? En Annet wilde heel graag een ‘wauw’ effect. Wij hebben hen een aantal keuzes voorgelegd, zoals verschillende indelingsmogelijkheden, een kleurenplan, ideëen voor vloerbedekking, etc. Binnenkort kun je dit project via onderstaande button bekijken.

BINNENKORT MEER!

Villa Italie

Inrichten vakantiehuis

Het interieur van elke kamer in deze villa is geïnspireerd op een plek die belangrijk is in het leven van de bewoners. Het prachtige tulpmotief in de badkamer representeert bijvoorbeeld de prachtige stad Amsterdam. Binnenkort meer beeld van deze villa via onderstaande button.

casadiseta.nl

BINNENKORT MEER!

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

LEER MEER OVER RIMPELS

WERKWIJZE STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

MEER OVER WERKWIJZE RIMPELS

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Home is the nicest word there is.

Laura Ingalls Wilder

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.

NEEM CONTACT OP