Projecten Huisstijl

Ontwikkelen Huisstijl

Belangrijk in de conceptontwikkeling van een nieuwe huisstijl zijn identiteit, beleving, kleur, vorm, herkenbaarheid. Waar staat je bedrijf voor. Rimpels helpt je door verschillende voorstellen te doen. Door in 3 stappen te finetunen ontwikkel je samen met Rimpels de huisstijl die bij je past.

NEEM CONTACT OP

Huisstijl Huyze 15

Inge van Huyze 15 wist al wat de uitstraling moest zijn van haar huisstijl: zwart-wit met een toefje kleur, en het pand moest te zien zijn. Na diverse tekeningen van het pand en het testen van diverse kleuren is hier het eindresultaat. We bestelden stickers, tags, visitekaartjes en kadobonnen.

Huisstijl Green Girls

& BL Unlimited

Een bedrijf wat retro busjes en caravans verhuurt zocht een nieuwe huisstijl wat past bij hun uitstraling. Naast de verhuur runnen zij een business die doe-het-zelf pakketten en workshops aanbiedt voor het maken van kerst- en paasstukken en doe-het-zelf thuisbakpakketten. Ontwikkeld zijn een logo, flyers, stickers, visitekaartjes.

Huisstijl Rio Molino

Met deze originele naam wordt de Spaanstalige herkomst van een van de eigenaars gelinkt aan een jachthaven op een oer-Hollandse plek: de rivier (rio) de Rotte bij de oude molen (molino). De stijl is voorzien van nautische thema’s in een frisse, toegankelijke opzet.

OVER STUDIO RIMPELS

De naam Studio Rimpels komt voort uit de rimpelingen die zichtbaar zijn wanneer een steen op het water komt. Net zoals de doorlopende effecten van trends, is het een fascinerend proces dat altijd in beweging is.

LEER MEER OVER RIMPELS

DIENSTEN STUDIO RIMPELS

Studio Rimpels werkt het liefst vanuit creatieve trendprognoses. Zo worden interieurs gecreëerd die gebaseerd zijn op moderne menselijke behoeften en in een stijl die bij een bedrijf, winkel of bewoner past. Zo is het ontwerp altijd uniek, passend en toekomstbestendig.

MEER OVER ONZE WERKWIJZE
Interieuradvies bedrijven
Interieuradvies particulieren
Huisstijl
Trendwatching

ONTWERPSTUDIO RIMPELS HOOFDDORP

Happiness is the only thing that multiplies when you share it.

Graag helpen we jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om je woonhuis, kantoor of winkel, ontwerpstudio Rimpels gaat er voor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de toekomst.

NEEM CONTACT OP